Въоръжена с мачете млада жена от Монтана нахлула в къщата на

...
Въоръжена с мачете млада жена от Монтана нахлула в къщата на
Коментари Харесай

19-годишна изнасили бившия си, въоръжена с мачете

Въоръжена с мачете млада жена от Монтана нахлула в къщата на някогашния си другар, предиздвикала го да се съблече и по-късно го принудила да прави секс с нея, оповестяват от полицията, заяви " Смокинг гън “, представен от БГНЕС.

Както се оповестява в жалбата Саманта Миърс, на 19 година, влезнала в дома на жертвата в Грейт фолс в петък, когато той не си бил у дома. Когато мъжът се върнал, Меърс " застанала пред него с мачетето ". След това Меърс споделила на мъжа да " се качи на леглото и да си смъкна облеклата ". Жертвата споделил на полицията, че е извършил заповедите на Миърс от " от боязън за сигурността си ", добавяйки, че " нямал възприятието, че може да напусне помещението по това време, без да бъде засегнат от Mиърс ".

Следователите показват, че откакто Миърс свалила панталоните си, тя скочила върху жертвата " и те направили съприкосновение ". Жертвата споделя, че Миърс - която не пускала мачетето - го хапела по ръката и " траяла да прави секс с него, след той се опитал да постави завършек на протичащото се “. След като завършили с насилествената полова игра, насиленият мъж скрито направил няколко фотоси с телефона си на Миърс. Той звъннал на 911, откакто избягал от къщата си. Срещу Миърс са повдигнати обвинявания по няколко закононарушения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР